Scholen

Scholen

Speciaal voor scholen ontwikkelde Zaanderwijk het Scholenbeheerplan©. Daarmee bieden wij schooldirecties- en besturen de mogelijkheid om het gehele technische beheer- en onderhoud uit te besteden. Zaanderwijk maakt een meerjaren onderhoudsplan dat u inzicht geeft in de jaarlijkse beheer- en onderhoudskosten. 

Scholen profiteren van de ruim 30 jaar ervaring in vastgoedonderhoud van de Zaanderwijk Groep. Wij werken reeds meerdere jaren voor diverse scholen in noord, midden en west Nederland. Onze onderhoudsspecialisten maken na een grondige inspectie van uw gebouw(en) een gedetailleerd onderhoudsplan. Naast noodzakelijk onderhoud, bieden wij de mogelijkheid verbeteringen te realiseren in het binnenklimaat of de energieprestaties van de school. Het Zaanderwijk Scholenbeheerplan© voorkomt financiële tegenvallers en eenvoudige ingrepen kunnen forse besparingen opleveren.

Voordelen van het Zaanderwijk Scholenbeheerplan©

  • Volledige ontzorging van het technische beheer- en onderhoud van uw school; U de kinderen, wij het gebouw
  • Gedetailleerd inzicht in de jaarlijkse kosten over de lange termijn
  • Geintergeerde aanpak van noodzakelijk onderhoud en verbeteringen van binnenklimaat en energiebesparende maatregelen

Vrijblijvende presentatie Scholenbeheerplan©
Wilt graag een vrijblijvende presentatie van het Zaanderwijk Scholenbeheerplan©? Onze specialisten komen graag een keer langs om al uw vragen te beantwoorden en u de voordelen van onze aanpak te laten zien.