Energetische verbeteringen

Energetische verbeteringen

In 2008 startte de Zaanderwijk Groep met energiebesparend woningonderhoud. Samen met een aantal gespecialiseerde bedrijven werd onder de naam Verto+ een concept ontwikkelt waarbij woningen eenvoudig en snel geïsoleerd worden. Van glasvervanging, vloer- gevel- en dakisolatie tot een complete casco-isolatie. Het gewenste energielabel, de exploitatietermijn en de bewonerswensen vormen het uitgangspunt. Zaanderwijk is sinds 2013 gecertificeerd Partner van Rockwool Nederland. De gecertificeerde medewerkers van de Zaanderwijk Groep verwerken exclusief de Rockwoolconecpten REDArt en REDAir.

REDAIR GEVENTILEERD GEVELSYSTEEM
Het REDAir geventileerd gevelisolatiesysteem combineert esthetische hoogwaardigheid met uitstekende thermische prestaties, brandveiligheid, geluidsisolatie, duurzaamheid en een lange levensduur. REDAir is daarmee een efficiënte gevelisolatie die tegemoet komt aan de actuele en toekomstige eisen op het gebied van duurzame bouw.

REDART BUITENGEVELISOLATIESYSTEMEN
De REDArt buitengevelisolatiesystemen combineren esthetische met thermische prestaties, brandveiligheid, akoestisch comfort, duurzaamheid en een lange levensduur. Het assortiment bestaat uit:

  • REDArt Siliconen: sierpleister op siliconenbasis
  • REDArt Brick: buitengevelisolatiesysteem met bakstenen afwerking

GRATIS presentatie Energiebesparend Woningonderhoud
Wilt u graag een presentatie over de mogelijkheden van van Energiebesparend Woningonderhoud? Vul het contactformulier hiernaast in en onze specialisten nemen contact met op voor het maken van een afspraak.