Schilderwerk

Schilderwerk (LVS)

BEWONERS CENTRAAL
Bij het uitvoeren van schilderwerk, staat de bewoner centraal. Of het nu gaat om het minimaliseren van overlast, de communicatie voor en tijdens de uitvoering of het betrekken van bewoners bij kleurkeuzes. Natuurlijk verschillen de wensen en eisen van vastgoedbeheerders en woningcorporaties, maar de medewerkers van Zaanderwijk gaan in alle gevallen voor 100% bewonerstevredenheid.

LEVENSDUUR VERLENGEND SCHILDERWERK
Zaanderwijk introduceert Levensduur verlengend schilderwerk (LVS). Dus niet alleen een esthetische verbetering of cosmetische ingreep. Door slimme aanpassingen in de detaillering en de juiste kleur- en verfkeuze kan in veel gevallen de onderhoudscyclus verlengd worden. Dat betekent minder schilders- en onderhoudsbeurten en dus minder bewonersoverlast, lagere onderhoudskosten of meer financiële ruimte voor andere verbeteringen. Dat is Zaanderwijk Levensduur verlengend Schilderwerk.

BINNEN- EN BUITENSCHILDERWERK
Onze vaklieden zijn gespecialiseerd in binnen- en buitenschilderwerk. Binnenschilderwerk in kritische omgevingen zoals voedingsmiddelenbedrijven, scholen en zorgcomplexen tot het schilderen van monumentale binnenruimten. Hierbij worden planning en uitvoering maximaal afgestemd op de bewoners of gebruikers van het gebouw. Buitenschilderwerk kan vrijwel het gehele jaar door zonder consequenties voor kwaliteit. Door hoogwaardige afscherming van steigers, tijdelijke verwarming en de toepassing van hoogwaardige verfproducten kan tot 0 graden Celsius probleemloos worden gewerkt.