Calculator/ Werkvoorbereider Bouw

Voor onze vestiging in De Goorn zijn wij op zoek naar een ervaren Calculator/ Werkvoorbereider Bouw

In verband met uitbreiding van het bestaande team zijn we binnen Zaanderwijk op zoek naar een enthousiaste collega met ervaring in de calculatie en werkvoorbereiding.

Wie zoeken we?
Als calculator/ werkvoorbereider beschik je over een aantal jaren ervaring in een vergelijkbare rol, bij voorkeur in het onderhoud. Je beschikt over een goed inzicht en organisatorisch vermogen om er voor te zorgen dat de projecten op de juiste manier opgezet en voorbereid worden. Een groot deel van onze werkzaamheden vindt plaats in bewoonde staat dus jij bent in staat om mee te denken met de bewoners en zorgt samen met de bewonersbegeleiding dat het proces voor hen zo soepel mogelijk gaat verlopen. Deze functie biedt onze nieuwe collega een zeer dynamische rol waarbij je je bezig houdt met binnen- en buitenwerk.

Je werkt en denkt op Hbo-niveau en hebt een bouwkundige, of vergelijkbare, opleiding voltooid. Je bent positief, functioneert zelfstandig en hebt veel verantwoordelijkheidsgevoel. Samenwerking is voor jou erg belangrijk en je hebt affiniteit met renovaties en nieuwbouw. Je bent communicatief vaardig en wanneer zaken niet volgens planning of afspraak gaan ben je niet bang om je collega’s of partners daar op aan te spreken. Verder beschik je over een rijbewijs en eigen vervoer.

Over de functie
Als calculator/ werkvoorbereider binnen Zaanderwijk ben je verantwoordelijk voor een soepele opstart van de projecten. Je draagt zorg voor:

  • het opstellen van (deel)calculaties
  • controle van de werktekeningen (AutoCAD)
  • de voorbereiding van de inkoop en de inkoop zelf
  • het opstellen van de projectplanning
  • overleg met de uitvoering
  • het opnemen van werkzaamheden op locatie indien nodig

Kennis hebben van calculatiesoftware zoals bijvoorbeeld IBIS Trad/Main is  een pré. De functie is vacant voor minimaal 32 uur per week. Bij gebleken geschiktheid en klik met de organisatie is er een mogelijkheid tot een vast contract.

Wie zijn wij?

Zaanderwijk is een innovatief bouw- en onderhoudsbedrijf. Wij werken voor een groot aantal woningcorporaties in het noorden, midden en westen van Nederland. Ook zijn wij actief voor vastgoedbedrijven, zorginstellingen, VvE’s en onderwijsinstellingen.

Je komt te werken op onze vestiging in De Goorn waar je nauw samenwerkt met de mensen op het bedrijfsbureau en met de bedrijfsleider.

Ons groeiende team is een gezonde mix van ervaren mensen en mensen in opleiding. Iedereen is enthousiast ingesteld en flexibel van aard. Intern bieden wij veel mogelijkheden op het gebied van cursussen en opleidingen. Wij geven onze medewerkers vrijheid en verantwoordelijkheid, uiteraard met de juiste begeleiding. Ook zijn er veel doorgroeimogelijkheden.

Onze organisatie kenmerkt zich door de wijze waarop we onszelf constant willen verbeteren. Door met elkaar de werkprocessen kritisch te beoordelen komen we tot verbeteringen in het proces die leiden tot klanttevredenheid en groei. Samenwerking & innovatie staan centraal. “We doen het al jaren zo dus waarom zouden we veranderen” ga je hier niet snel horen.

Wil je solliciteren? Dan ontvangen wij graag je CV via info@zaanderwijk.nl