Collega’s in het zonnetje

Naast het tonen van mooie projecten vinden wij het ook leuk om onze collega’s in het zonnetje te zetten. Onze collega’s Ed en Patricia zijn druk bezig met het opknappen van kamers in een zorginstelling maar hadden gelukkig wel tijd om iets te vertellen over hun zichzelf en hun werk.

Ed is al 3 jaar in dienst bij Zaanderwijk en is verantwoordelijk voor al het mutatiewerk bij één opdrachtgever in de zorg. Ed kent de mensen bij de opdrachtgever, de mensen kennen Ed en dat werkt heel prettig. Ed is al ruim 20 jaar leermeester en heeft zelf ook les gegeven op het Espeq. Ook is hij al 15 jaar examinator van schilders bij Savantis. Voor deze klus neemt Ed Patricia onder zijn hoede.

Patricia is sinds november vorig jaar aan het werk bij Zaanderwijk. Zij is als zij-instromer aan de slag gegaan als schilder en volgt nu de schildersopleiding bij het Nimeto. Niveau 2 en 3 volgt zij tegelijk en zij wil beide niveaus graag in 1,5 jaar tijd afronden. Een dag meelopen met Ed is voor haar heel leerzaam en helpt haar ook weer verder in haar opleiding. In deze woning kan zij ervaring opdoen met het aanbrengen van glasweefselbehang. Daarna worden de plafonds en wanden gesaust en de deuren weer netjes in de verf gezet.

Als Zaanderwijk zijn wij trots op onze vakmensen en de komende tijd zullen we via deze weg vaker onze vakmensen in het zonnetje gaan zetten