Toekomstig Hoofd Bedrijfsbureau

Voor onze vestiging in De Goorn zijn wij op zoek naar een ervaren projectmanager Bouw die ervaring heeft vanuit calculatie, werkvoorbereiding en projectmanagement om op termijn de functie van hoofd bedrijfsbureau op zich te nemen.

Wie zoeken we?
Als projectmanager Bouw beschik je over een aantal jaren ervaring in een vergelijkbare rol, bij voorkeur in het onderhoud. Je beschikt over een goed inzicht en organisatorisch vermogen om er voor te zorgen dat de projecten op de juiste manier opgezet en voorbereid worden. Management en leidinggevende capaciteiten zijn gewenst en ook het vermogen om je collega’s te coachen en te zorgen dat projecten op de juiste manier opgepakt worden. Verder is het erg belangrijk dat je klantgericht bent ingesteld. Onze nieuwe collega is in staat zelfstandig het werk te behartigen, te controleren en waar mogelijk zelf bij te springen als dat nodig is.

Je werkt en denkt op Hbo-niveau en hebt een bouwkundige, of vergelijkbare, opleiding voltooid. Je bent positief, functioneert zelfstandig en hebt veel verantwoordelijkheidsgevoel. Samenwerking is voor jou erg belangrijk en je hebt affiniteit met renovaties en nieuwbouw. Je bent communicatief vaardig en wanneer zaken niet volgens planning of afspraak gaan ben je niet bang om je collega’s of partners daar op aan te spreken. ook vind je het leuk om samen met het management de organisatie verder te positioneren. Verder beschik je over een rijbewijs en eigen vervoer.

Over de functie
Als projectmanager Bouw binnen Zaanderwijk ben je verantwoordelijk voor een soepele opstart van de calculatie en werkvoorbereiding en het verdere verloop van de projecten op het bedrijfsbureau. Je bent in ieder geval in staat om de volgende zaken zelfstandig op te pakken:

  • het opstellen van (deel)calculaties
  • controle van de werktekeningen (AutoCAD)
  • de voorbereiding van de inkoop en de inkoop zelf
  • het opstellen van de projectplanning
  • overleg met de uitvoering
  • het opnemen van werkzaamheden op locatie indien nodig

Kennis hebben van calculatiesoftware zoals bijvoorbeeld IBIS Trad/Main is  een pré.

Verder behoud je het overzicht over alle projecten op het bedrijfsbureau en stem je samen met de bedrijfsleider af hoe de projecten onder de collega’s worden verdeeld.

De functie is vacant voor minimaal 32 uur per week. Bij gebleken geschiktheid en klik met de organisatie is er een mogelijkheid tot een vast contract.

Wie zijn wij?

Zaanderwijk is een innovatief bouw- en onderhoudsbedrijf. Wij werken voor een groot aantal woningcorporaties in het noorden, midden en westen van Nederland. Ook zijn wij actief voor vastgoedbedrijven, zorginstellingen, VvE’s en onderwijsinstellingen.

Je komt te werken op onze vestiging in De Goorn waar je nauw samenwerkt met de mensen op het bedrijfsbureau en met de bedrijfsleider.

Ons groeiende team is een gezonde mix van ervaren mensen en mensen in opleiding. Iedereen is enthousiast ingesteld en flexibel van aard. Intern bieden wij veel mogelijkheden op het gebied van cursussen en opleidingen. Wij geven onze medewerkers vrijheid en verantwoordelijkheid, uiteraard met de juiste begeleiding. Ook zijn er veel doorgroeimogelijkheden.

Onze organisatie kenmerkt zich door de wijze waarop we onszelf constant willen verbeteren. Door met elkaar de werkprocessen kritisch te beoordelen komen we tot verbeteringen in het proces die leiden tot klanttevredenheid en groei. Samenwerking & innovatie staan centraal. “We doen het al jaren zo dus waarom zouden we veranderen” ga je hier niet snel horen.

Wil je solliciteren? Dan ontvangen wij graag je CV via info@zaanderwijk.nl