Zaanderwijk

"Een disruptieve bouw- en onderhoudsinnovator."

Bewonersportaal

U bent op het beveiligde gedeelte van de Zaanderwijk-website. Via dit Bewonersportaal houden wij onze klanten op de hoogte van de voortgang van de werkzaamheden rondom hun woning(en). In overleg met de vastgoedbeheerder wordt besloten of er een speciale webpagina wordt geactiveerd ten behoeve van de bewoners in een woningcomplex. Bewoners vinden onder het betreffende project alle relevante gegevens en contactinformatie.

 

Voor bewoners met een inlogcode

Wij willen u graag zo goed mogelijk informeren over de uitvoering en planning van de werkzaamheden in uw woning en/of wijk. Gebruik de login-gegevens die op uw Bewonerscard© staan, die u per brief hebt ontvangen. Onder het kopje ‘stand van zaken’ informeren wij u over alle onderwerpen die voor u van belang zijn. Heeft u vragen, opmerkingen of klachten, neem dan alstublieft contact met ons op. Wij zullen ons uiterste best doen er een mooi project van te maken!

Automatische Updates

Wilt u graag automatisch op de hoogte worden gehouden van de laatste stand van zaken? Vul dan op de welkomstpagina van uw project uw e-mail adres in en ontvang wekelijks de updates in uw mailbox.

Projecten

Complex 3

Opdrachtgever :
ACW Samenwerking BA

Complex 4 en 11

Opdrachtgever :
ACW Samenwerking BA

Complex 12/13/14/15

Opdrachtgever :
ACW Samenwerking BA