Zaanderwijk

"Een disruptieve bouw- en onderhoudsinnovator."

Solidlux

SolidLux is ontwikkeld in samenwerking met gespecialiseerde marktpartijen op het gebied van UV-technologie en onder andere Zaanderwijk I Innovatie. Deze co-creatie heeft geresulteerd in een gepatenteerd systeem dat een doorbraak is op het gebied van vloerafwerking.

Lees meer...

Nog niet eerder was het mogelijk om een dekkend coatingsysteem met instant uitharding te ontwikkelen. De kwaliteit van SolidLux is gegarandeerd door de verwerking in handen te leggen van gecertificeerde applicateurs. Met gepaste trots hebben wij dit certificaat bij de introductie van SolidLux in ontvangst genomen van Maxime Verhagen, voorzitter van Bouwend Nederland.  Een aantal van onze medewerkers heeft hiervoor de speciale UV Masterclass gevolgd en is opgeleid in alle facetten van de specifieke coating- en UV-technologie. Hierdoor zijn we als geen ander in staat de vele voordelen van het SolidLux systeem optimaal tot hun recht te laten komen. SolidLux is direct belastbaar. De geforceerde en sneldrogende coating leent zich bij uitstek voor vloeren die niet tijdelijk buiten gebruik gesteld kunnen worden.

Galerijvloeren of parkeergaragevloeren zijn direct belastbaar nadat de coating is aangebracht en UV-gedroogd. Zaanderwijk en Solidlux trekken gezamenlijk op omdat dit nieuwe product ook een nieuwe applicatietechniek- en methode vraagt.

Neem direct contact op met onze vloercoatingspecialisten via het contactformulier of kijk  https://www.solidluxcoating.com/nl