Zaanderwijk

"Een disruptieve bouw- en onderhoudsinnovator."

Thermoshield

Sinds de introductie van Thermoshield is Zaanderwijk partner van de ontwikkelaar. De coating met aantoonbare isolerende eigenschappen wordt al geruime tijd door Zaanderwijk toegepast. Door het delen van de ervaringen uit de praktijk helpen we de producent bij productverbetering en -ontwikkeling.

Lees meer...

Thermoshield is een hightech keramisch filter. Samen met andere bestandsdelen laat het zich verwerken als muurverf. Het keramische filter heeft grote, positieve invloed op de temperatuur -en vochtregulering, lichtreflectie en de akoestiek. Het is ultra dun, extreem sterk en elastisch en wordt binnen en buiten toegepast in elke gewenste kleur. Het is bovendien een gecertificeerd milieuvriendelijk vloeibaar keramische filter die met een zeer lange levensduur en eigenschappen, die zowel het leefcomfort en binnenklimaat in een ruimte verbeteren en de energiekosten verlagen. Zaanderwijk Innovatie is nauw betrokken bij product concept ontwikkeling van Thermoshield. De afgelopen jaren zijn de keramische filters van Thermoshield meer specifiek gemaakt in verschillende producten. Zo is er een uitvoering ontwikkeld voor houttoepassingen of voor historische gebouwen. Voor de utiliteitsbouw is recentelijk het product lumen ontwikkeld welke door haar hoge mate van diffuse lichtreflectie een aanzienlijke besparing realiseert op de aanschaf en onderhoud van armaturen of op het terugdringen van energiekosten. Ook voor badkamers en vochtige ruimten is het keramische filter intensiever en meer specifiek gemaakt voor dergelijke condities.

Zaanderwijk is partner en in het bezit van het Thermoshield garant certificaat. Door de unieke eigenschappen van deze keramische filter in combinatie met onze garant certificaat is een 10-jarige verzekerde garantie voor de buitengevel mogelijk. De eerste energiebesparende en CO2-reduceerende muurbehandelingssystemen die ondergebracht kunnen worden in het 10-jarige verzekerde garant plan: Thermoshield Garant. Deze garantie zowel het materiaal, de door Zaanderwijk uitgevoerde applicatie  als het steigermateriaal dekt is een absolute Europese primeur.

Benieuwd naar meer resultaten van Thermoshield? Stuur uw vragen via het contactformulier