Zaanderwijk

"Een disruptieve bouw- en onderhoudsinnovator."

Duurzaam renoveren

Renovatie is in de meeste gevallen hetzelfde als woningverbetering. Bij beide gaat het om het gedeeltelijk vernieuwen van de woning door veranderingen aan te brengen of door de woning te vergroten. Het kan ook gaan om sloop waarna op dezelfde plaats een nieuwe woning wordt gebouwd.

Lees meer...

Bij groot onderhoud gaat het om het herstel of het vervangen van delen van de woning waarbij het wooncomfort gelijk blijft. Zaanderwijk introduceert duurzaam renoveren. Daarbij staat duurzaam voor verstandig en slim hergebruik van beschikbare bouwmaterialen.

Daarnaast staat duurzaam voor het combineren van noodzakelijke ingrepen combineren met energiebesparende maatregelen. Als er dan toch ingrepen nodig zijn, dan liefst voor hetzelfde geld direct een woning of een deel van een woning isoleren en de levensduur verlengen. Zaanderwijk is certified partner van Rockwool en wordt ondersteund door een team van architecten, bouwkundigen en energetische specialisten die betrokken worden bij voorbereiding van renovatieprojecten.