Zaanderwijk

"Een disruptieve bouw- en onderhoudsinnovator."

Scholen

Speciaal voor scholen ontwikkelde Zaanderwijk het Scholenbeheerplan©. Daarmee bieden wij schooldirecties- en besturen de mogelijkheid om het gehele technische beheer- en onderhoud uit te besteden. Zaanderwijk maakt een meerjaren onderhoudsplan dat u inzicht geeft in de jaarlijkse beheer- en onderhoudskosten. 

Lees meer...

Scholen profiteren van de ruim 30 jaar ervaring in vastgoedonderhoud van Zaanderwijk. Wij werken reeds meerdere jaren voor diverse scholen in noord, midden en west Nederland. Onze onderhoudsspecialisten maken na een grondige inspectie van uw gebouw(en) een gedetailleerd onderhoudsplan. Naast noodzakelijk onderhoud, bieden wij de mogelijkheid verbeteringen te realiseren in het binnenklimaat of de energieprestaties van de school. Het Zaanderwijk Scholenbeheerplan© voorkomt financiële tegenvallers en eenvoudige ingrepen kunnen forse besparingen opleveren.

Naast technische zaken denken onze specialisten graag mee over kleurgebruik, tijdelijke leerplekken (noodlokalen) en verbetering van het binnenklimaat. Toepassing van bacterie-en schimmelwerende coatings en kitten dragen bij aan hygiëne en de gezondheid van leerlingen en studenten. Isolerende maatregelen dragen niet alleen bij aan verlaging van energiekosten maar ook aan het welbevinden van personeel en leerlingen.

Voordelen van het Zaanderwijk Scholenbeheerplan©

  • Volledige ontzorging van het technische beheer- en onderhoud van uw school; U de kinderen, wij het gebouw
  • Gedetailleerd inzicht in de jaarlijkse kosten over de lange termijn
  • Geintergeerde aanpak van noodzakelijk onderhoud en verbeteringen van binnenklimaat en energiebesparende maatregelen

Vrijblijvende presentatie?
Wilt u graag een vrijblijvende presentatie van het Zaanderwijk Scholenbeheerplan©? Maak gebruik van ons contactformulier en onze specialisten komen graag een keer langs om al uw vragen te beantwoorden en u de voordelen van onze aanpak te laten zien.