Zaanderwijk

"Een disruptieve bouw- en onderhoudsinnovator."

Zorg

Speciaal voor de zorgsector ontwikkelde Zaanderwijk een patiënt- en cliëntvriendelijk onderhouds- en beheerplan. Dat betekent dat we onderhoudswerkzaamheden volledig afstemmen op de omstandigheden en situatie waarbij het welzijn van de patiënt of de cliënt voorop staat. Voor een aantal opdrachtgevers verzorgen wij het gehele technische beheer- en onderhoud. Waarbij we werken met een meerjaren onderhoudsplan. Daarmee voorkomen we vervelende verassingen en u hebt inzicht  in de jaarlijkse beheer- en onderhoudskosten. 

Lees meer...

Opdrachtgevers in de zorg profiteren van de ruim 30 jaar ervaring in vastgoedonderhoud van Zaanderwijk. Wij werken reeds meerdere jaren voor diverse zorgaanbieders in noord, midden en west Nederland. Onze onderhoudsspecialisten maken na een grondige inspectie van uw gebouw(en) een gedetailleerd onderhoudsplan. Naast noodzakelijk technische onderhoud, bieden wij de mogelijkheid verbeteringen te realiseren in het binnenklimaat of de energieprestaties van een complex.

Voordelen van het Zaanderwijk patiënt- en cliëntvriendelijk onderhouds- en beheerplan©

  • Volledige ontzorging van het technische beheer- en onderhoud van een complex;
  • Onderhoud en beheer met het welzijn van de patiënt of cliënt als uitgangspunt;
  • Gedetailleerd inzicht in de jaarlijkse kosten over de lange termijn
  • Geintergeerde aanpak van noodzakelijk onderhoud en verbeteringen van binnenklimaat en energiebesparende maatregelen

Vrijblijvende presentatie van het patiënt- en cliëntvriendelijk onderhouds- en beheerplan©
Wilt u graag een vrijblijvende presentatie van ons onderhouds- beheerplan©? Maak gebruik van ons contactformulier en onze specialisten komen graag een keer langs om al uw vragen te beantwoorden en u de voordelen van onze aanpak te laten zien.