Zaanderwijk

"Een disruptieve bouw- en onderhoudsinnovator."

VGO / RGS

Zaanderwijk is een VGO gecertificeerd onderhoudsbedrijf. Resultaatgericht samenwerken (RGS) en ketensamenwerking hebben veel raakvlakken. Zaanderwijk combineert de voordelen van beide methodes. Resultaatgericht samenwerken betekent een lange termijnafspraak met de opdrachtgever. De voordelen van deze manier van samenwerken zijn snellere doorlooptijden en lagere projectkosten.

Zaanderwijk biedt een totaalpakket voor al het vastgoedonderhoud, variërend van bouwkundig onderhoud en renovatie tot schilderwerk en kozijnvervanging in hout of kunststof. Afhankelijk van uw exploitatiedoelstelling, maken wij meerdere scenario’s. Samen met u bepalen wij de beste aanpak. Daarna is Zaanderwijk verantwoordelijk voor het totale onderhoudsplan, inclusief de voorbereiding, uitvoering en bewaking. Afspraken daarover worden vastgelegd in een meetbare resultaatverplichting.

De prijsvorming kan gemakkelijk worden getoetst. Hiermee beschikt u over een beheersbaar onderhoudsplan met budgetzekerheid voor de gehele looptijd. Resultaatgericht samenwerken kan een kostenbesparing van wel 20% opleveren ten opzichte van traditioneel onderhoud (bron: SBR/TU-Delft “Meetbare financiele voordelen, prestatiegericht samenwerken”). Voor diverse opdrachtgevers werken wij al op basis van RGS.

Wat betekent Resultaatgericht Samenwerken voor U?
Benieuwd naar de meerwaarde van Resultaatgericht Samenwerken voor uw organisatie? Klik hier om via het contactformulier en we nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.